تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

ببینید| دوربین مداربسته تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون

ترامپ فیلم دوربین مداربسته را منتشر کرد که لحظه وقوع تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون، جایی که شام ​​خبرنگاران کاخ سفید در حال برگزاری بود، نشان می‌دهد.
کد ویدیو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: دونالد ترامپ
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
jam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
0
1
پوشش گسترده اخبار ماجرای این تیراندازی و یا هر حادثه اینچنینی دیگر در رسانه های جهان نشان از آزادی و دموکراسی خاص غربی است که مردم دنیا را شیفته خود می سازد آنها واقعیت هر خبری را بسرعت از طریق رسانه ها در اختیار افکار عمومی دنیا قرار می دهند.
و این برخلاف اندیشه ناپاک و عمل ناشایست مسئولان کشورهای جهان سوم که هیچگونه ارزشی برای آزادی بیان یا آزادی در دانستن رسانه ها و افکار عمومی ندارند.تفکرات یکجانبه گرایی مسئولان کشورهای جهان سوم مثل ایران یا پاکستان یا کره شمالی و بسیاری دیگر از کشورها فقط اخباری را از طریق دستکاری در واقعیت و یا حتی وارونه جلوه دادن حقیقت بیان می کنند، که در آن سعی در هدایت فکر مردم بسوی نیّات خاص خودشان باشد.
مثلا اگر در ایران چنین حادثه ای ایجاد میشد ، چون واقعیت بدرستی پوشش داده نمیشد، مردم و رسانه ها دربرخی مواقع هیچوقت به اصل رویداد دسترسی نداشتند.
نظرات شما
captcha